Workshop kennis maken met Maskertheater

Kunstencentrum k38, Roden
speeltijd: 10.00

Kunstencentrum K38 in Roden biedt een unieke mogelijkheid om kennis te maken met het fenomeen maskertheater. Je krijgt dan les van een echte meester/specialist op het gebied van maskers met een jarenlang ervaring op een hoog en professioneel niveau, Frans Krom.  Hij neemt je op speelse wijze mee in het eigen karakter van het maskerspel. Je leert je bewegingen uit vergroten. Je leert te doen in plaats van te denken aan uw tekst of beweging. En bovenal ben je die dag met veel plezier aan de slag met de veelzijdigheid van het gebruik van maskers die Frans Krom zelf heeft ontworpen en vervaardigd,zie foto. (Foto Frans van Hal)
Kosten en verdere informatie:

Datum: zaterdag 14 maart van 10.00 tot 16.00 uur. De workshop wordt gegeven in het Kunstencentrum K38, Kanaalstraat 38 te Roden (ingang aan het Schoollaantje). Inloop vanaf 9.30 uur. Kosten: € 45 per persoon. Kan ter plekke worden betaald (geen pin). Inbegrepen koffie en thee. Een lunchpakketje moet je zelf meenemen.
Je kunt je per email aanmelden bij Wim de Nobel, wdenobel@ziggo.nl. Ook als je vragen hebt kun je contact met hem opnemen.